Pasii de urmat

Pasii de urmat in obtinerea documentatiei si instruirii pentru protectia muncii

Oferta personalizata

Solicitati oferta instant prin telefon sau chat sau prin formularul online, sau e-mail. Solicitarea trebuie sa contina numarul de salariati, domeniul de activitate si o varianta de contact (email si/sau telefon). Un reprezentant Outstand Solutions va va trimite o oferta personalizata care va cuprinde tariful periodic pentru instruiri, precum si costul documentatiei initiale, platibil o singura data. Daca sunteti de acord cu oferta noastra trebuie sa o confirmati in decurs de 48 de ore. Acum aveti o oferta definitiva.

Trimiterea de informatii

Pentru intocmirea documentelor sunt necesare cateva informatii. Acestea sunt: copie dupa certificatul de inmatriculare, copii dupa cartea de identitate a reprezentantului legal si ale salariatilor, functiile si normele de lucru ale salariatilor, descrierea exacta a activitatilor desfasurate.
Daca activitatile desfasurate sunt complexe (echipamente de productie complicate etc) este necesara in prealabil o vizita a unui reprezentant Outstand la dvs.

Intocmirea documentatiei

Reprezentantii Outstand repartizati contului dvs. vor intocmi documentatiile, in termenul solicitat: expres (12 ore) sau standard (72 ore).

Livrarea documentatiei

Un reprezentant Outstand va veni la sediul dvs la o ora convenita de comun acord prin telefon si va livra documentatia. Totodata va fi semnat contractul de prestari intre parti si vor fi inmanate factura si chitanta, integral deductibile fiscal.

Mentenanta

Un reprezentant Outstand va veni la sediul dvs periodic la o zi si o ora convenita de comun acord prin telefon si va livra documentatiile necesare pentru instruirile periodice. Vor fi livrate factura si chitanta aferente instructajelor periodice.