Servicii complementare obligatorii

Preturi servicii complementare obligatorii

Outstand Solutions va sta la dispozitie cu alte servicii obligatorii complementare serviciilor de protectia muncii – ssm si prevenire si stingere incendii – situatii de urgenta (psi-su). Acestea sunt:

Medicina muncii: un control medical la angajare si ulterior periodic, obligatoriu pentru toti salariatii societatii, de regula anual (cu anumite exceptii) oferit de clinici / cabinete, prin doctori de specialitate. Pretul pe salariat difera in functie de riscurile existente pentru fiecare salariat / meserie in parte, dar si in functie de numarul de salariati.

Pret: incepand de la 65 Ron / an / salariat.

Curs de prim ajutor: un curs obligatoriu anual pentru minim 1 salariat la maximum 15. Pretul difera in functie de numarul de salariati care urmeaza sa participe la cursul de prim ajutor.

Pret: incepand de la 150 Ron / an / salariat.

Verificarea PRAM consta in o verificare anuala electrica specializata obligatorie, efectuata de catre o firma abilitata ANRE. Se verifica legatura la centura de impamantare, precum si alte elemente electrice.

Pret: incepand de la 150 Ron / an / punct de lucru.

Autorizatia de functionare din punct de vedere al protectiei muncii reprezinta un document eliberat fie de Registrul Comertului, fie de Inspectoratul Teritorial de Munca (in functie de tipul entitatii juridice). Reprezinta un document obligatoriu si amendabil in lipsa si consta in organizarea si depunerea unui opis de documente si obtinerea autorizatiei. Pretul difera in functie de numarul de activitati desfasurate.

Pret: incepand de la 175 Ron + tva / an / punct de lucru.

Trusa sanitara de prim ajutor: o obligativitate legala, prin care orice societate se asigura de existenta unui kit minim de ajutor in caz de urgenta. Este valabila 24 luni si trebuie asigurata o trusa la maxim 20 de salariati. Ulterior celor 24 de luni, poate fi achizitionat numai kitul interior.

Pret incepand de la 170 Ron + tva / trusa.
Pret incepand de la 65 Ron + tva / kit.

Stingatoare de incendiu. Oferim o gama larga de stingatoare.

Pret incepand de la 75 Ron + tva / stingator tip P6.

Fise ssm si psi: oferim fise de ssm si /sau psi. Fiecare salariat trebuie sa aiba in dosarul de personal cele 2 fise de instruire. Pretul lor difera in functie de cantitate.

Pret incepand de la 0.8 Ron + tva / fisa.