Beneficiază de COSTURI ZERO în SSM cu Outstand Safety Solutions

Beneficiază de COSTURI ZERO în SSM cu Outstand Safety Solutions

Odată cu introducerea legii 448/2006, orice companie cu mai mult de 50 de angajați are obligația de a angaja persoane cu dizabilități într-un număr mai mare sau egal cu 4% din numărul total. În caz contrar, se impune plata către stat a câte unui salariu minim pe economie pentru fiecare persoană necesară pentru a atinge pragul minim. Outstand Safety Solutions te poate ajuta să scazi costurile datorate către stat sprijinind persoanele cu dizabilități și să beneficiezi totodată gratuit de servicii complete SSM.

Costuri Zero în SSM - O oportunitate excepțională

Outstand este o Unitate Protejată recunoscută oficial, ceea ce înseamnă că încheierea unui contract de consultanță ajută companiile să îndeplinească cerințele legale fără costuri suplimentare. Accesând serviciile de Securitate și Sănătate în Muncă vei putea deduce din costul total datorat fondului de handicap până la 50% din valoarea costurilor pe care le datorezi către stat în cazul în care nu atingi numărul minim de angajați cu dizabilități. Astfel, costurile pentru serviciile SSM obligatorii vor fi Zero

Beneficiază de COSTURI ZERO în SSM cu Outstand Safety Solutions

De ce să colaborezi cu Outstand?

Beneficiază de COSTURI ZERO în SSM cu Outstand Safety Solutions
Cu Outstand poți să eficientizezi bugetul companiei tale și să te asiguri că respecți prevederile legale actuale. Asta înseamnă că vei obține:

Reducerea costurilor datorate statului pentru neîndeplinirea cotei de angajare a persoanelor cu dizabilități;

Sprijinirea integrării pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități;

Acces la servicii profesionale de SSM, PSI, HR, Managementul Deșeurilor și altele, fără costuri adiționale.

Ce spune legea despre colaborarea cu o unitate protejată?

Legea 448/2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, impune companiilor care au mai mult de 50 de angajați ca cel puțin 4% dintre aceștia să fie persoane cu dizabilități. Neîndeplinirea cotei de angajare a persoanelor cu dizabilități conform legii în cauză atrage obligativitatea angajatorului de a achita statului un salariu minim pentru fiecare persoană angajată din cele 4% necesare.

Beneficiază de COSTURI ZERO în SSM cu Outstand Safety Solutions

Întrebări Frecvente

Unitățile protejate încurajează egalitatea de drepturi a persoanelor cu dizabilități pe piața muncii, ceea ce înseamnă că dacă alegi să colaborezi cu o astfel de entitate vei beneficia de ajutor în atingerea necesarului de 4% din personalulul cu dizabilități necesar pentru a îndeplini legea 448/2006.

Dacă alegi să lași această responsabilitate în seama specialiștilor Outstand Safety Solutions vei beneficia de gratuitate pentru toate serviciile de Protecția Muncii oferite, de la SSM și PSI, la Medicina Muncii, HR, Managementul Deșeurilor, Evaluări de riscuri și nu numai. 

Dincolo de faptul că vei obține ajutor profesional pentru îndeplinirea reglementărilor legale, cu ajutorul acestei colaborări vei putea deduce până la 2% din taxa de 4% aplicată în cazul în care nu atingi numărul minim de persoane cu abilități atunci când ai mai mult de 50 de angajați. În plus, scapi de toate costurile aferente serviciilor obligatorii de Protecția Muncii, care reprezintă o parte însemnată din bugetul oricărei companii.

Solicită oferta

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp