Instruire periodica

Instruire periodică

Cu învățarea online, angajații dvs. pot accesa conținutul mai ușor. Datorită comodității și flexibilității lor, instruirile online privind sănătatea și securitatea în muncă sunt disponibile de oriunde și oricând, fără a perturba procesul de lucru.

Instruiri Online
Instruiri Online

Instructajul periodic online

Online este întotdeauna mai ușor! Serviciile de instructaj periodic SSM sunt o modalitate modernă de a asimila cunoștințe cu privire la protecția în fața posibilelor accidente de muncă și de a evita probleme de sănătate care pot fi asociate cu acestea. Când alegi instruirea online, beneficiezi de o alternativă flexibilă și mult mai accesibilă, alături de multe alte avantaje. Haideți să le explorăm împreună!

Descoperă aplicația SSM Outstand Safety Solutions, o soluție rapidă și prietenoasă, atât pentru tine, cât și pentru angajații tăi. Aceștia pot să-și finalizeze instruirea periodică parcurgând suportul pentru învățare, care este alcătuit din mai multe cursuri sub formă de prezentări sau videoclipuri. Vor învăța cum să identifice și să minimizeze riscurile asociate cu un accident la locul de muncă, împreună cu ce reguli de SSM implică activitatea pe care o prestează. Spre deosebire de instruirea SSM tradițională, angajații parcurg materia în ritmul lor și își pot alege singuri momentul prielnic pentru asta, în funcție de programul de lucru. De asemenea, aceste module interactive au și o componentă de testare! Angajatorul poate verifica oricând gradul de învățare, iar cu toții pot semna documentele atestatoare direct în aplicația SSM.

Instruirea periodică îți va ajuta compania să devină un mediul de lucru unde siguranța angajaților tăi primează! Un alt beneficiu al instruirilor online este accesul ușor la informație, de oriunde te-ai afla. De asemenea, costurile sunt și ele reduse. Deoarece totul este stocat în aplicație, nu mai ai nevoie de bibliorafturi. Angajații tăi nu sunt atenți la ședințele de instruire? Atunci sigur li se va părea mai atractivă o soluție modernă, care le oferă libertate de mișcare. Instruirea periodică poate deveni o experiență plăcută și memorabilă, dacă folosești o aplicație online.

Instructajul periodic SSM tocmai a devenit mai simplu! Scapi de griji, economisești bani, timp și hârtie, ai toată informația centralizată și angajații tăi se bucură de flexibilitate. Ne-am dorit să simplificăm acest proces, pentru a proteja siguranța la locul de muncă, dar și pentru a-ți oferi timp, ca să te poți ocupa de alte aspecte importante pentru compania ta. Completează formularul și hai să vezi cu ochii tăi exact despre ce este vorba!

Optează pentru servicii de instruire online de la Outstand!

Oferind rapoarte detaliate privind evoluția instruirii angajaților, ne asigurăm că veți putea verifica întotdeauna gradul de învățare al acestora.

O aplicație foarte prietenoasă, ușor de utilizat pentru angajați și angajator și cel mai important: un economizor de timp și bani. Alăturați-vă online! 🙂

Instruiri Online

Ce includ serviciile de instructaj SSM online?

Acces la aplicație SSM online

Instruirea periodică SSM este obligatorie oricărui angajat al instituției, iar cea tradițională implică prezența fizică la aceste cursuri. Dacă folosești o aplicație SSM online, angajații tăi au acces oricând la resurse utile, iar tu primești toată informația centralizat.

Obținerea fișei de instructaj SSM

După ce au finalizat procesul de învățare, angajații completează răspunsurile în aplicația SSM, iar la final notele sunt centralizate într-un raport detaliat. Dacă au obținut notă de trecere, semnează documentele direct în aplicație, iar apoi angajatorul poate verifica sau descărca fișele de instructaj.

Documente cu semnătură electronică

Datorită ultimelor actualizări ale Legii 208/2021 privind privind semnătura electronică, documentele atestatoare ale instruirilor periodice SSM pot fi semnate direct în aplicație. Ia-ți adio de la clasicele fișe de instruire și folosește aplicația noastră de e-learning!

Instruire periodica SSM

Instruirea periodică SSM este obligatorie! Angajații vor înmagazina tot felul de informații utile, cum ar fi resurse privind securitatea la locul de muncă, ce trebuie făcut în caz de cutremur sau incendiu și chiar cursuri de prim ajutor.
Testimoniale

Solicită oferta

Instruiri Online
Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp

Intrebari frecvente

Instructajul periodic iti asigura cunostintele necesare cu privire la protectia impotriva posibilelor accidente de munca, dar si a problemelor de sanatate asociate postului.

Desigur! Outstand Safety Solutions iti ofera posibilitatea de a completa fisa de instructaj online, documentul beneficiind si de semnatura electronica. Totul este mai simplu, cu Outstand!

Cere oferta Outstand si vei putea obtine accesul la propria noastra aplicatie de instructaj online, valabila atat pentru angajati, cat si pentru angajator. Ai parte de flexibilitate, oricand!

×
Solicită oferta

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp