PSI SU

Prevenirea și stingerea incendiilor

Servicii complete PSI-SU

(inclusiv echipamentele necesare)

Rapiditate în implementare pentru a respecta legea

Reprezentare în fața autorităților

Consultanță în caz de situații speciale

Servicii PSI oferite

PSI SU
Serviciu obligatoriu conform legislației în vigoare și necesar în condiții de control al IGSU – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și / sau în cazul nefericit al unei situații de urgență.
Întocmirea fișelor individuale de instruire necesare în procesul de instruire
Efectuarea instructajelor specifice pe categorii de personal
Întocmirea Planului de evacuare

Prevenirea și stingerea incendiilor împreună cu intervențiile în cazul situațiilor de urgență sunt cea de-a două componentă principală din cadrul obligativităților unui angajator. PSI SU inseamnă mult mai mult decât verificarea stingătoarelor, se referă la riscurile neașteptate cu care se poate confrunta orice firmă din câmpul muncii. Este esențial ca angajații tăi să știe ce trebuie făcut într-un astfel de caz nefericit, să cunoască planul de evacuare și să fi fost instruiți corespunzător.

De asemenea, serviciile PSI includ totul de la evaluări de riscuri PSI și avize PSI, până la norme și măsuri necesare privind situațiile de urgență, alături de prevenirea și stingerea incendiilor.

În același timp, suntem perfect conștienți de importantă dotării cu echipamente necesare, de aceea îți oferim servicii PSI SU complete! Nu este nevoie să apelezi la un număr mare de firme, Outstand Safety Solutions îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie că tu să poți respectă legea.

PSI SU

Detalii servicii oferite

Servicii complementare de PSI oferite

Norme PSI

Normele PSI SU asigură securitatea ta și a angajaților tăi în cazul unui incendiu sau a altor situații de urgență. Prin respectarea normelor PSI, riscul unui posibil incendiu sau al consecințelor acestuia este diminuat considerabil. Printre ele se află dotarea corespunzătoare a companiei cu mijloace de apărare împotriva acestor evenimente și organizarea activităților de prevenire și protecție.

Evaluare riscuri PSI

Pentru a lua măsurile corecte de prevenire și stingere a incendiilor, ai nevoie de evaluări a riscurilor PSI. Astfel, putem aprecia situația reală din cadrul firmei tale. Vom identifica și ierarhiza factorii de risc, vom descoperi posibila frecvența, alături de nivelul lor de gravitate și vom elabora măsurile de prevenție și protecție necesare domeniului tău de activitate.

Fise PSI

Fișele PSI de instruire a angajaților sunt puse spre completare la dispoziția angajaților tăi în momentul instructajului anual PSI SU condus de către inspectorii noștri. Aceștia asigură înțelegerea normelor PSI, a acțiunilor necesare în cazul unui posibil incendiu, completarea corectă a fișelor PSI și multe altele.

Aviz documentatie PSI

Prevenirea și stingerea incendiilor se bazează pe o instruire PSI corectă a angajaților. Însă dacă se plictisesc pe parcursul instruirii, nu vor reține regulile ce le pot salva viață. De aceea am creat o aplicație ușor de utilizat, atât de către ține cât și de angajații tăi. Aceștia parcurg instruirile PSI, se testează și semnează direct în aplicație.
Testimoniale

Solicită oferta

PSI SU
Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp

Intrebari frecvente

Conform legislatiei in vigoare, serviciul de prevenirea si stingerea incendiilor este obligatoriu, facand parte din obligativitatile angajatorului. Vino la Outstand pentru obtinerea avizelor necesare in domeniu!

Toti angajatii unei companii trebuie sa fie la curent cu normele PSI SU, pentru ca, In cazul nefericit al unei situatii de urgenta, sa cunoasca planul de evacuare si sa poata raspunde cu brio pericolelor.

Pentru a lua masurile necesare de prevenire si stingere a incendiilor, este necesara o evaluare de riscuri, pentru aprecierea si identificarea factorilor cu potential pericol, in vederea obtinerii unui aviz PSI.

Solicită oferta

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp