SSM

Securitatea și sănătatea în muncă

Servicii complete SSM

(inclusiv echipamentele necesare)

Rapiditate în implementare pentru a respecta legea

Reprezentare ├«n fa╚Ťa autorit─â╚Ťilor

Consultan╚Ť─â ├«n caz de situa╚Ťii speciale

Servicii SSM oferite

SSM
Un serviciu de multe ori minimalizat ca importan╚Ť─â, SSM ÔÇô Securitate ╚Öi s─ân─âtate ├«n munc─â trebuie asigurat─â ├«n cadrul tuturor societ─â╚Ťilor pentru securitatea salariatului, pentru prevenirea accidentelor de munc─â, dar ╚Öi pentru evitarea amenzilor ├«n eventualitatea unui control din partea ITM.

Instruc╚Ťiuni proprii pentru acordarea primului ajutor ├«n caz de accidentare

Instruc╚Ťiuni proprii ├«n domeniul securit─â╚Ťii ╚Öi s─ân─ât─â╚Ťii ├«n munc─â

Tematici de instructaj privind activit─â╚Ťile desf─â╚Öurate ├«n cadrul companiei

Decizii de numire ├«n func╚Ťie a lucr─âtorilor desemna╚Ťi

Program de instruire-testare la nivelul societ─â╚Ťii ├«n domeniul securit─â╚Ťii ╚Öi s─ân─ât─â╚Ťii ├«n munc─â

├Äntocmirea normativului intern de acordare a echipamentului individual de protec╚Ťie

Securitatea ╚Öi s─ân─âtatea ├«n munc─â este un domeniu reglementat de legea 319/2006, prin urmare toate societ─â╚Ťile au obligativitatea s─â trateze cu seriozitate acest subiect. Periodic ╚Öi ├«n func╚Ťie de activitatea prestat─â, cu to╚Ťii avem nevoie de asisten╚Ť─â ╚Öi consultan╚Ť─â SSM, fie c─â activ─âm ├«n sectorul privat sau de stat.

De ce s─â adaugi ├«nc─â o grij─â ├«n plus, c├ónd po╚Ťi apela la servicii SSM complete? Desigur, legea spune c─â po╚Ťi s─â te ocupi intern de aceste aspecte, ├«ns─â trebuie s─â ai capacitatea necesar─â ├«n domeniu, s─â nu existe riscuri deosebite ╚Öi mare aten╚Ťie la num─ârul de angaja╚Ťi. Nu mai vorbim c─â legisla╚Ťia se schimb─â, iar dac─â nu e╚Ö╚Ťi la curent cu ultimele modific─âri, te supui la riscuri inutile.

Noi ne-am g├óndit la toate, de aceea ╚Ťi-am preg─âtit o gam─â larg─â de servicii SSM, pentru a acoperi toate posibilele riscuri, inclusiv sanc╚Ťiunile din partea autorit─â╚Ťilor din domeniu. Ai parte de o echip─â dedicat─â succesului companiei tale, atent─â la detaliu ╚Öi flexibil─â conform nevoilor tale. Descoper─â ╚Öi tu pachetul integral de servicii SSM Outstand Safety Solutions!

SSM

Norme SSM care respecta legislatia actuala

├Äntr-un climat de afaceri ├«n continu─â schimbare, aten╚Ťia acordat─â securit─â╚Ťii ╚Öi s─ân─ât─â╚Ťii ├«n munc─â (SSM) este crucial─â. Outstand.ro este dedicat─â protej─ârii angaja╚Ťilor t─âi prin implementarea celor mai noi norme de SSM ╚Öi asigurarea conformit─â╚Ťii cu legisla╚Ťia actual─â, inclusiv legea securit─â╚Ťii ╚Öi s─ân─ât─â╚Ťii ├«n munc─â nr 319 din 2006.

Prin serviciile noastre complete, oferim consultan╚Ť─â de specialitate ╚Öi asisten╚Ť─â ├«n domeniul protectiei muncii, de la evalu─âri de risc ╚Öi p├ón─â la instruire SSM. Ne ocup─âm de ├«ntocmirea documenta╚Ťiei necesare, inclusiv a instruc╚Ťiunilor proprii pentru siguran╚Ťa la locul de munc─â ╚Öi acordarea primului ajutor, precum ╚Öi de organizarea ╚Öi administrarea activit─â╚Ťii de medicina muncii, dupa ultimele norme de securitate si sanatate in munca, in conformitate cu legea ssm 319 din 2006 actualizata.

Tototdata, serviciile SSM de la Outstand.ro te asigura c─â vei r─âm├óne la curent cu toate schimb─ârile legislative, ╚Öi c─â afacerea ta va ├«ndeplini toate normele de protec╚Ťia muncii, indiferent de domeniu. Ne angaj─âm s─â oferim instruirea SSM necesar─â ╚Öi s─â ajut─âm la navigarea complexit─â╚Ťii normelor de s─ân─âtate ╚Öi securitate a muncii. Cu experien╚Ťa noastr─â, poti avea ├«ncredere c─â cine face protectia muncii la firma ta va fi ├«ntotdeauna ├«n m├óini sigure.

Servicii SSM personalizate pentru fiecare firm─â!

├Än╚Ťelegem c─â fiecare companie are nevoi unice, motiv pentru care serviciile noastre sunt personalizate. Astfel, ne asigur─âm c─â echipamentul individual de protec╚Ťie este adecvat pentru fiecare activitate ╚Öi c─â toate instruc╚Ťiunile de protec╚Ťia muncii sunt actualizate ╚Öi respectate. Suntem al─âturi de tine ├«n cazul unor situa╚Ťii speciale, reprezent├óndu-te ├«n fa╚Ťa autorit─â╚Ťilor ╚Öi propun├ónd m─âsuri proactice pentru a preveni orice risc.

Indiferent dac─â e╚Öti o companie la inceput de drum sau o firm─â care caut─â s─â ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â practicile de securitate ├«n munc─â, Outstand.ro este partenerul t─âu de ├«ncredere. Descoper─â pachetul nostru integral de servicii SSM ╚Öi asigur─â-te c─â afacerea ta nu doar c─â respect─â legea, ci ╚Öi c─â promoveaz─â un mediu de lucru sigur ╚Öi s─ân─âtos pentru to╚Ťi angaja╚Ťii.

Detalii servicii oferite

Servicii complementare de SSM oferite

Evaluare riscuri SSM

Preven╚Ťia este cel mai bun leac! De aceea consider─âm c─â o evaluare a riscurilor SSM este un pas important ├«n crearea unui mediu de lucru sigur. Astfel, riscurile devin mai ├«nt├ói cunoscute, apoi diminuate. Evaluarea de riscuri SSM este ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n mai multe etape, cum ar fi instruirea lucr─âtorilor, prevenirea riscurilor ╚Öi asigurarea organiz─ârii necesare pentru implementare.

Fise SSM

Cu to╚Ťii am v─âzut cel pu╚Ťin o dat─â aceste fi╚Öe SSM de instruire individual─â. Fi╚Öele vor fi completate de c─âtre angaja╚Ťii companiei tale, asista╚Ťi ├«ndeaproape de unul dintre colegii no╚Ötri. Ace╚Ötia vor efectua instruirea SSM ╚Öi se vor asigura c─â toate normele sunt ├«n╚Ťelese ╚Öi re╚Ťinute de c─âtre angaja╚Ťi.

Instructaj SSM

Instruirea SSM este una dintre obligativit─â╚Ťiile tale ├«n calitate de angajator. ├Äns─â exist─â probleme reale de re╚Ťinere a informa╚Ťiei, o instruire SSM corect─â se face folosind materiale moderne de predare. Din acest motiv, noi am creat propria noastr─â aplica╚Ťie de instruiri online. Ne-am dat seama c─â exist─â o nevoie real─â de adaptare c─âtre mediul digital. Hai s─â vezi despre ce este vorba!

Norme SSM

Desf─â╚Öurarea activit─â╚Ťilor din cadrul firmei tale ├«n condi╚Ťii optime de lucru se bazeaz─â pe anumite norme SSM. Capacitatea de lucru a angajatului ╚Öi s─ân─âtatea acestuia sunt ├«ntre╚Ťinute de o serie de m─âsuri luate de c─âtre angajator. Exist─â zeci astfel de acte normative, cel mai cunoscut fiind Codul Muncii, dar ╚Öi legea 319/2006 a reglement─ârii normelor SSM.
Testimoniale
Solicit─â oferta
SSM
Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp

Intrebari frecvente

Da, serviciile de Securitate si Sanatate in munca sunt obligatorii indiferent de domeniul de activitate al unei firme sau companii. Apeleaza cu incredere la Outstand pentru servicii SSM profesioniste!

Alaturi de prevenirea accidentelor de munca, respectarea normelor SSM asigura si evitarea amenzilor usturatoare in eventualitatea controalelor din partea ITM!

Outstand iti ofera atat consultanta pe partea de servicii SSM, cat si reprezentanta in fata autoritatilor. In plus, Outstand are un portofoliu important de clienti, acumulat pe durata celor 15 ani de activitate in domeniu!

Solicit─â oferta

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp