SOFTWARE de vanzare ISG

Outstand Solutions

CARACTERISTICI SOFTWARE

CARACTERISTICI SOFTWARE

TEHNOLOGIE BAZATĂ WEB

software-ul trebuie să fie specific pe web pentru securitatea ocupațională și poate fi accesat prin linkul de pe orice calculator, tabletă sau telefon fără cerința de instalare.

AUTORIZARE

prin software, utilizatorul principal poate deschide interfețe de utilizator cu diferite autorități. pot fi date diferite nume de utilizator și parolă.

DESCHIDEREA NOI UTILIZATORI

prin software pot fi create noi fabrici în diferite tări. fiecare țără și fabricii poate vedea doar propriile sisteme de vending și produse. utilizatorul principal poate accesa datele tuturor țărilor și fabricilor.

NUMĂR DE UTILIZATORI LICENȚIAȚI

după instalarea  licenței, înregistrarea sistemului de vending poate fi deschisă pentru fiecare tonomat.

TAXĂ ANUALĂ DE LICENȚĂ

după achiziționarea licenței, nu se va solicita taxă de reînnoire a licenței.

ACTUALIZARE LICENȚĂ

când există actualizări care pot schimba operația curentă, actualizări se vor face fără cost.

DESCRIEREA AUTOMATULUI

făcand noi definiții de automatizari, diagramele spirale ale tonomatele pot fi schimbate din software și pot fi adăugate noi produse.

DESCRIERE PRODUS

imagini, descrieri, codul produsului, codul de bare ale produselor pot fi introduse prin software.listele de produse vrac nu pot fi încărcate direct pe format excel.

DESCRIEREA PERSONALULUI

pot fi definit numele-prenumele personalului, înregistrarea, numerele cardului de personal utilizate, secțiunea, departamentul, coduri de cheltuieli.

DEFINIȚII DE LIMITE DE PRODUS

limitele de produs trebuie date de personal și de departament. există ca și caracteristica impunerea  unei bariere temporale dacă se dorește   același produs pentru a doua oara

DEFINIȚIA LIMITELOR DE PRODUS DIMENSIUNI

limite pot fi date pe bază de grup pentru mănuși și produse similare cu diferite mărimi. de exemplu, dacă o persoana are dreptul la 2 bucăți de mănusi, dacă nu se cunoaște mărimea lor, când cumpără una de mărimea 9-10 sau 11, dreptul la 1 bucată din acest produs va rămâne

RAPOARTE DE CONSUM

utilizatorii relevanți pot raporta rapoartele de consum prin software ca personal-departament-diviziune-produse-grupe de produse, mașină, tară, fabrică și le pot prita în formate excel, pdf, html.

ÎMBUNĂTĂRI PERSONALIZATE

îmbunătățări la software se pot face la cerere personalizată.

SAP ETC. INTEGRARE CU SOFTWARE ERP

software de securitate la muncă sap etc. integrarea trebuie să fie posibilă cu programele erp pe bază de personal, coduri de cost și sisteme de inventare. când un nou angajat începe munca, nu va fi necesară definirea personalului în software-ul de securitate la muncă introducand informația în sap. software-ul va detecta, deschide automat utilizatori noi si le va oferi reducerile lor. când pleacă angajatul, va fi blocat prin software. dacă angajatul lucrează în departament, produsele cumparate de la tonomat vor fi înscrise automat în codul de cheltuieli sap în care lucrează personalul. stocurile sap vor fi minutate automat când un produs este achiziționat de la automat

STAREA STOCULUI DISTRIBUTORULUI AUTOMAT

personalul dedicat poate sincroniza produsele introduse  în automate cu aplicația bazată pe web. utilizatorii de software pot vedea instant stocurile de automate.

Senzor de distribuire a produselor automate

tonomatele au un sistem de senzori care detectează când este dispensat un produs. când spirala se roteste o tură completă, dacă produsul nu cade și senzorul nu îl vede, spirala se  invarte inca un sfert de tură pentru a impiedica atasarea produsului. Dacă produsul nu se livreaza, el trebuie returnat pe cardul drept de produs a angajatului și pe ecran este postat un mesaj.

OPȚIUNI DE LIMBĂ

pe ecran și software  există opțiuni de limba romana – engleză. alte limbi pot fi adăugată la cerere, gratuit

Solicită oferta
CARACTERISTICI SOFTWARE
Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp
Solicită oferta

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp