Despre noi

Outstand Safety Solutions

Este o companie dedicată furnizării de soluții în domeniul securității și sănătății în muncă și prevenirii stingerii incendiilor. Cu sediul central în București, România, suntem o echipa tânăra și devotată în asigurarea unui climat de securitate și sănătate în muncă tuturor clienților noștri.

Istoria noastră a început din anul 2010, după ce un grup de entuziaști a decis să-și unească forțele în devenirea unei companii serioase, dar și apropiate de client în domeniul SSM. De la început, ne-am concentrat pe construirea unor relații de încredere cu clienții noștri și pe oferirea unor servicii de înalta calitate.

Despre noi

Valorile noastre fundamentale stau la baza fiecărei acțiuni pe care o întreprindem

Orientarea către clienți

Respectăm, înțelegem rapid și lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a le oferi soluții eficiente, personalizate și adaptate nevoilor lor specifice, cu respectarea cadrului legislativ în vigoare.

Inovația

Suntem dedicați inovației constante și căutăm mereu noi modalități de a dezvoltă soluții tehnologice avansate care să răspundă nevoilor și cerințelor în continuă schimbare ale clienților noștri. Apelăm la digitalizare și formate prietenoase și încercăm să schimbăm percepția birocratizată din domeniu.

Calitatea

Punem un accent deosebit pe calitatea serviciilor noastre. Ne străduim să oferim un cod de conduită, soluții rapide și fiabile, care să ajute clienții noștri să-și atingă obiectivele și să obțină rezultate excelente.

Serviciile noastre acoperă o gama largă de nevoi nu doar în domeniul SSM, ci și adiacente. Oferim servicii de PSI-SU, GDPR, resurse umane, managementul deșeurilor, PRAM, ISCIR-RSVTI, coordonare șantiere construcții, organizare evenimente, evaluare risc la securitate fizică, dotări diverse, astfel încât să devenim furnizor de încredere în majoritatea domeniilor de interes în servicii.

Outstand se străduiește să fie un partener de încredere pentru clienții săi, oferindu-le soluții adaptate și de calitate superioară, sprijin și consultanță pe termen lung. Ne dorim să fim percepuți că o companie inovatoare, orientată către clienți și care livrează rezultate remarcabile.

Dacă sunteți în căutarea unor soluții complete de top, suntem aici pentru a va ajută. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. și cum putem colabora pentru a va atinge obiectivele.

Despre noi

Testimoniale

Testimoniale
Solicită oferta

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp