Servicii medicina muncii

Medicina muncii

Vă putem oferi servicii profesioniste, la cele mai bune prețuri, prin partenerul nostru de medicina muncii.

Servicii medicina muncii
Servicii medicina muncii

Control medicina muncii in vederea angajarii

Ți-am pregătit servicii de medicina muncii complete prin colaborare cu un partener de încredere, care pune preț pe rapiditate și profesionalism. Acesta îți va oferi o gamă largă de servicii medicale ce vor asigura siguranța angajaților tăi la locul de muncă. Tu îi vei da acces la actele necesare pentru medicina muncii, iar la schimb vei obține controale periodice, evaluarea aptitudinilor, teste și examinări pentru depistarea tuturor eventualelor probleme de sănătate asociate cu munca, în funcție de domeniul în care activezi.

Medicina muncii este obligatorie pentru toți angajații unei întreprinderi. Aceasta asigură faptul că salariații pot îndeplini atât cerințele fizice, cât și pe cele mentale necesare postului. Vei minimiza posibilele riscuri sau accidente de muncă și vei proteja performanța acestora. Pentru a lucra în siguranță este nevoie să le monitorizezi starea de sănătate, mai ales dacă aceștia lucrează cu utilaje grele sau cu substanțe periculoase, inclusiv zgomot sau vibrații.

De asemenea, un serviciu de medicina muncii îți va elibera adeverințe sau certificate atestatoare, împreună cu recomandări din partea unui specialist, cu scopul de proteja siguranța la locul de muncă și de a preveni pe cât posibil accidentele sau erorile.

Planifică chiar astăzi un control de medicina muncii în vederea angajării și profită de experiența Outstand Safety Solutions. În plus, atunci când vei externaliza acest serviciu, vei scapă de griji și-ți vei elibera timpul pentru a-ți putea îndrepta atenția către alte aspecte importante ale companiei tale.

Cand ai nevoie de servicii de medicina muncii?

Servicii medicale constând în:
A. examenul medical la angajarea în muncă;
B. examenul medical periodic;
C. examenul medical la reluarea activității;

Servicii medicina muncii

Ce îți oferă un cabinet de medicina muncii din București?

Fișa de aptitudini medicina muncii

Aceasta include informații cu privire la starea de sănătate a angajaților, istoricul și examenele medicale ce identifică eventualele probleme de sănătate ale acestora. Fișa de aptitudini este un document important, iar dacă acesta este completat corect și actualizat, ajută atât la protejarea siguranței angajaților, cât și la prevenirea posibilelor accidente de muncă.

Analize medicina muncii

Te vom pune în legătură cu un cabinet de medicina muncii din București, unde angajații tăi vor beneficia de o evaluare medicală. Aceste analize au ca obiect identificarea problemelor de sănătate ce ar putea afecta performanța la locul de muncă și apoi de a recomanda măsuri de protecție. Protejează-ți angajații și oferă-le servicii de medicina muncii complete!

Controlul medical periodic

În funcție de domeniul în care activezi, s-ar putea ca angajații tăi să aibă nevoie de un control medical periodic pentru a identifica din timp posibilele probleme de sănătate ce ar putea apărea. Spre exemplu, dacă aceștia sunt expuși unor substanțe periculoase în timpul muncii, sunt necesare evaluări medicale regulate și recomandări privind măsuri de protecție.

Adeverința de medicina muncii online

După ce angajații tăi au finalizat procesul de evaluare medicală, iar analizele acestora atestă că sunt apți pentru muncă, putem emite adeverința de medicina muncii online! Este o soluție rapidă și eficientă, care le va proteja datele personale și-ți va oferi ție documentul necesar angajării acestora. Alege să scapi de griji și profită de servicii de medicina muncii complete, prin partenerul nostru de încredere.

Testimoniale

Solicită oferta

Servicii medicina muncii
Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp

Intrebari frecvente

Medicina Muncii este obligatorie pentru toti angajatii unei companii, indiferent de obiectul de activitate al acesteia. Nu neglija acest aspect si apeleaza la Outstand pentru o oferta personalizata!

Desigur! Outstand ofera posibilitatea de a obtine o adeverinta de medicina muncii online, o solutie rapida si eficienta atat pentru anagajati, cat si pentru angajatori!

Outstand Safety Solutions ofera servicii complete de medicina muncii, care includ examenul medical la angajare, examenul medical periodic sau la reluarea activitatii. In plus, eliberam si fise de aptitudine pentru fiecare salariat, evaluam conditiile de munca si semnalam cazurile de boli profesionale.

×
Solicită oferta

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp