SSM

Securitatea și sănătatea în muncă

Servicii complete SMM

(inclusiv echipamentele necesare)

Rapiditate în implementare pentru a respecta legea

Reprezentare în fața autorităților

Consultanță în caz de situații speciale

Servicii SSM oferite

SSM
Un serviciu de multe ori minimalizat ca importanță, SSM – Securitate și sănătate în muncă trebuie asigurată în cadrul tuturor societăților pentru securitatea salariatului, pentru prevenirea accidentelor de muncă, dar și pentru evitarea amenzilor în eventualitatea unui control din partea ITM.

Instrucțiuni proprii pentru acordarea primului ajutor în caz de accidentare

Instrucțiuni proprii în domeniul securității și sănătății în muncă

Tematici de instructaj privind activitățile desfășurate în cadrul companiei

Decizii de numire în funcție a lucrătorilor desemnați

Program de instruire-testare la nivelul societății în domeniul securității și sănătății în muncă

Întocmirea normativului intern de acordare a echipamentului individual de protecție

Securitatea și sănătatea în muncă este un domeniu reglementat de legea 319/2006, prin urmare toate societățile au obligativitatea să trateze cu seriozitate acest subiect. Periodic și în funcție de activitatea prestată, cu toții avem nevoie de asistență și consultanță SSM, fie că activăm în sectorul privat sau de stat.

De ce să adaugi încă o grijă în plus, când poți apela la servicii SSM complete? Desigur, legea spune că poți să te ocupi intern de aceste aspecte, însă trebuie să ai capacitatea necesară în domeniu, să nu existe riscuri deosebite și mare atenție la numărul de angajați. Nu mai vorbim că legislația se schimbă, iar dacă nu eșți la curent cu ultimele modificări, te supui la riscuri inutile.

Noi ne-am gândit la toate, de aceea ți-am pregătit o gamă largă de servicii SSM, pentru a acoperi toate posibilele riscuri, inclusiv sancțiunile din partea autorităților din domeniu. Ai parte de o echipă dedicată succesului companiei tale, atentă la detaliu și flexibilă conform nevoilor tale. Descoperă și tu pachetul integral de servicii SSM Outstand Safety Solutions!

SSM

Detalii servicii oferite

Servicii complementare de SSM oferite

Evaluare riscuri SSM

Prevenția este cel mai bun leac! De aceea considerăm că o evaluare a riscurilor SSM este un pas important în crearea unui mediu de lucru sigur. Astfel, riscurile devin mai întâi cunoscute, apoi diminuate. Evaluarea de riscuri SSM este împărțită în mai multe etape, cum ar fi instruirea lucrătorilor, prevenirea riscurilor și asigurarea organizării necesare pentru implementare.

Fișe SSM

Cu toții am văzut cel puțin o dată aceste fișe SSM de instruire individuală. Fișele vor fi completate de către angajații companiei tale, asistați îndeaproape de unul dintre colegii noștri. Aceștia vor efectua instruirea SSM și se vor asigura că toate normele sunt înțelese și reținute de către angajați.

Instructaj SSM

Instruirea SSM este una dintre obligativitățiile tale în calitate de angajator. Însă există probleme reale de reținere a informației, o instruire SSM corectă se face folosind materiale moderne de predare. Din acest motiv, noi am creat propria noastră aplicație de instruiri online. Ne-am dat seama că există o nevoie reală de adaptare către mediul digital. Hai să vezi despre ce este vorba!

Norme SSM

Desfășurarea activităților din cadrul firmei tale în condiții optime de lucru se bazează pe anumite norme SSM. Capacitatea de lucru a angajatului și sănătatea acestuia sunt întreținute de o serie de măsuri luate de către angajator. Există zeci astfel de acte normative, cel mai cunoscut fiind Codul Muncii, dar și legea 319/2006 a reglementării normelor SSM.
Testimoniale
Solicită oferta
SSM
Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp

Intrebari frecvente

Da, serviciile de Securitate si Sanatate in munca sunt obligatorii indiferent de domeniul de activitate al unei firme sau companii. Apeleaza cu incredere la Outstand pentru servicii SSM profesioniste!

Alaturi de prevenirea accidentelor de munca, respectarea normelor SSM asigura si evitarea amenzilor usturatoare in eventualitatea controalelor din partea ITM!

Outstand iti ofera atat consultanta pe partea de servicii SSM, cat si reprezentanta in fata autoritatilor. In plus, Outstand are un portofoliu important de clienti, acumulat pe durata celor 15 ani de activitate in domeniu!

×
Solicită oferta

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp