Instruirile SSM și SU sunt pe cât de importante, pe atât de obligatorii, atât pentru angajați, cât și pentru angajator. Însă noi am găsit cea mai ușoară variantă pentru tine, deoarece cu toții ne dorim să ne optimizăm timpul de lucru în așa fel încât să ne putem preocupa mai mult de ce ne interesează.

Închide ochii, imaginează-ți ca ești în 2019 și pandemia încă nu s-a întâmplat. Ai mai face trecerea în online? Te-ai mai concentra atât de tare pe digitalizarea business-ului tău? Odată cu promulgarea legii nr. 208 din 21 iulie 2021, cu privire la acceptarea utilizării semnăturii electronice, avem oportunitatea pe care o așteptăm de atât timp!

De acum înainte, documentele normative SSM au valabilitate legală chiar dacă semnătura este una electronică. Asta schimbă totul, chiar dacă la prima vedere nu pare. Folosindu-ne de acest progres legislativ, atât voi cât și noi, putem încheia mult mai ușor instruirile de SSM! Închipuie-ți că de acum înainte poți finaliza orice instruire a angajaților în doar câteva click-uri. Aplicația noastră de instruire online a primit imediat un update de ultimă generație: poți semna direct în aplicație, fără să mai fie nevoie să completezi alte nenumărate câmpuri.

Obiectivul digitalizării instruirilor SSM a fost unul simplu: reducerea semnificativă a timpului depus odată cu efectuarea acestora. Interfața prietenoasă este foarte ușor de utilizat, chiar și fără îndrumare. Experiența utilizatorului este una intuitivă, însă merită să aducem aminte că ne poți contacta pentru orice nelămurire. Suntem pregătiți și bucuroși să te ghidăm!

Pentru a completa programul instruirilor online, tot ce trebuie să faci este să parcurgi materia teoretică, prezentată clar și concis, sub formă de videoclipuri. În anumite cazuri, după ce te-ai asigurat că ai înțeles toate datele referitoare la siguranța ta și a colegilor tăi de muncă, te așteaptă o testare sub formă de grilă. Nu te speria, important e să fii trecut toată informația prin filtrul tău de gândire. Testarea o poți parcurge chiar și în 5 minute! Ai completat și semnătura electronică la final? Acum te poți întoarce la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. Ai salvat timp și energie!

Dacă ești angajator, te vei bucura să afli că toate aceste prezentări, testări și note sunt centralizate automat de către aplicația noastră de instruire online. Toată informația este afișată pe departamente, ca tu să știi exact cine și la ce nivel a ajuns cu instruirea periodică. Transparența este una dintre valorile pe care le prețuim cu adevărat și știm că și tu la fel!

Așa că hai cu noi în online! Suntem de părere că timpul de lucru este o resursă prețioasă, care merită ocrotită cu orice ocazie. Nu mai pierde vremea cu foi și ia-ți timpul pierdut cu instruirile SSM înapoi!

Ai nevoie de consultanta pentru situatii speciale sau accidente de munca?

Cere oferta
©2023 www.outstand.ro All rights reserved
Designed and developed by

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord