ISCIR/RSVTI

ISCIR/RSVTI

Oferim toată gama de servicii obligatorii la controlul / verificarea specifică ISCIR. În conformitate cu art. 35 lit. a), din Ordinul nr. 382/2009, unitățile deținătoare / utilizatoare de instalații / echipamente din domeniul ISCIR au obligația „să numească operatori RSVTI pentru toate instalațiile / echipamentele din domeniul ISCIR pe care le dețin / utilizează”.

ISCIR/RSVTI
ISCIR/RSVTI

Obține o autorizație ISCIR de la Oustand!

O firmă autorizată ISCIR/RSVTI, cu experiență și reputație solidă în domeniu, te poate asista în multe moduri în funcție de domeniul tău de activitate. ISCIR se referă la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipienților sub Presiune, iar RSVTI este folosit atunci când vorbim de Responsabilul cu Situațiile de Urgență și Securitate la Incendiu.

Outstand Safety Solutions este specializată în a oferi servicii ISCIR/RSVTI complete și în conformitate cu prevederile legale. Acestea includ inspecția, testarea, verificarea și certificarea echipamentelor și a instalațiilor sub presiune sau cu risc ridicat.

Dacă ai o firmă care se ocupă cu astfel de utilaje, ai nevoie să asiguri funcționarea acestora conform cerințelor de siguranță. Acestea variază în funcție de tipul de echipament, iar un operator RSVTI are experiența și cunoștințele necesare pentru a identifica și remedia posibilele nereguli. Întreținerea și reparația instalațiilor, alături de consultanță și instrucțiuni proprii privind instruirea angajaților care lucrează cu aceste utilaje, fac parte din responsabilitățile unei firme autorizate în domeniu. Instruirea corespunzătoare a lucrătorilor asigură siguranța tuturor celor care se ocupă cu instalații cu risc ridicat.

Alege să colaborezi cu o firmă care are peste treisprezece ani de experiență în domeniu și cu o echipă de specialiști ISCIR/RSVTI, preocupați să fie la curent cu orice schimbare de legislație sau de standarde tehnice.

ISCIR: Ce înseamnă și când ai nevoie de acest serviciu?

 • macarale, mecanisme de ridicat, stivuitoare;
 • nacele și platforme autoridicătoare;
 • elevatoare pentru vehicule;
 • ascensoare;
 • instalații de transport pe cablu;
 • telecabine, telegondole, telescaune, teleschiuri, teleferice;
  cabluri, lanțuri, benzi, funii, cârlige și elemente de legare și prindere a sarcinii utilizate la IR;
 • instalații de transport pe plan înclinat;
  trape de scenă, trape de decoruri și instalații de cortină;
 • instalații și echipamente montate și utilizate în cadrul parcurilor de distracții și a spațiilor de joacă.
 • cazane de abur, de apă caldă sau fierbinte și similare;
 • recipiente care lucrează sub presiune;
 • conducte pentru fluide sub presiune.

Cum te poate ajuta o firmă autorizată ISCIR?

Reînnoire autorizație ISCIR

Autorizația ISCIR atestă faptul că utilajele de tot felul, lifturile și centrala termică funcționează corespunzător. Acest tip de autorizație are valabilitate doi ani și pentru a o reînnoi ai nevoie de un reprezentant autorizat ISCIR. Ne vom ocupa atât de cererea în sine, cât și de documentația tehnică completă a fiecărui utilaj în parte.

Iscirizare centrala termică

Dacă vrei ca acesta să funcționeze din punct de vedere legal, ai nevoie de o autorizație ISCIR pentru centrală! Aceasta atestă faptul că este montată de personal calificat și compatibilă cu sistemele de alimentare, pentru a micșora orice fel de risc sau funcționare defectuoasă. Iscirizarea centralei termice se face la momentul montării acesteia și este valabilă doi ani, apoi trebuie reînnoită periodic.

Prescripții tehnice ISCIR

Prescripțiile tehnice ISCIR sunt formate din standardele impuse pentru proiectarea, fabricarea și montajul utilajelor cu potențial de risc ridicat. Respectarea acestora este obligatorie, iar scopul lor este asigurarea siguranței personalului și a mediului înconjurător. În caz contrar, se poate ajunge la interzicerea utilizării, retragerea autorizației de funcționare sau sancțiuni severe.

Revizie periodică centrală termică

Îți punem la dispoziție servicii complete ISCIR/RSVTI, inclusiv revizia centralei termice. Un specialist va verifica și va asigura funcționarea acesteia în siguranță și în condiții optime. Revizia periodică este esențială pentru a evita riscurile de explozie sau incendiu, dar și pentru a reduce costurile de întreținere și consumul de energie.

Testimoniale

Solicită oferta

ISCIR/RSVTI
Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp

Intrebari frecvente

ISCIR se refera la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Cazanelor, Instalatiilor de Ridicat si Recipientilor sub Presiune, iar RSVTI este folosit atunci cand vorbim de Responsabilul cu Situatiile de Urgenta si Securitate la Incendiu.

Specialistii Outstand sunt experti in inspectia, testarea, verificarea si certificarea echipamentelor si a instalatiilor sub presiune sau cu risc ridicat. De asemenea, Outstand ofera si instruirea angajatilor in scopul folosirii acestor echipamente.

Autorizatiile ISCIR sunt valabile pentru o perioada de doi ani, iar pentru reinnoire, este necesara prezenta unui reprezentant autorizat ISCIR. Acesta va atesta faptul ca centralele termice, lifturile si utilajele functioneaza in parametri normali.

Solicită oferta

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp